Gratis live stream Bayern München FC Barcelona 150x150 Gratis live stream Bayern München  FC Barcelona (Champions League)Vanavond, om 20.45 uur, is het zover, dan beginnen Bayern München en FC Barcelona aan hun heenwedstrijd in de halve finale van de Champions League. En het zal voor FC Barcelona wennen zijn, want waar Barça normaal gesproken eigenlijk altijd als favoriet aan een wedstrijd begint, is dit vanavond, volgens Gratis live stream Bayern München  FC Barcelona (Champions League)bookmaker Unibet niet het geval. Want volgens Unibet maakt Bayern München vanavond voor eigen publiek het meeste kans op de overwinning. En ook Lionel Messi, die hersteld is van zijn blessure en vanavond gewoon aan de aftrap zal verschijnen, is onder de indruk van Bayern München: “Iedere tegenstander in deze fase is goed, maar Bayern is dit seizoen echt zeer, zeer goed. Ze halen een ontzettend hoog niveau en scoren veel. En bovendien zullen ze zinnen op revanche, nadat ze vorig seizoen de finale in eigen huis verloren van Chelsea. Hun drang naar winst zal nu nóg groter zijn.” En het goede nieuws is, Gratislivestream.nl zocht weer voor u uit waar u gratis live stream op internet kan bekijken of Bayern München zijn honger naar succes voldoende is om FC Barcelona te verslaan, of dat Barça juist een goede uitgangspositie voor de return weet te bemachtigen:

gratis live stream Bayern München - FC Barcelona

Mocht u trouwens ook een gokje willen wagen op Bayern München tegen FC Barcelona, doe dit dan bij Unibet. Want bij Unibet krijgt u een welkomstbonus tot 50 Euro en bovendien geeft Unibet u, uw inzet terug als de wedstrijd in 0-0 eindigt. En daarnaast profiteert u bij Unibet van hoge quoteringen. Zo zijn de quoteringen voor Bayern München tegen FC Barcelona bij Unibet als volgt:

1. Winst Bayern München: 2,05 keer uw inzet.
2. Winst FC Barcelona: 3,60 keer uw inzet.
3. Gelijkspel: 3,55 keer uw inzet.

Dus u ziet het Unibet heeft ook voor de Champions League de beste quoteringen. Maar of u nu wel of niet een gokje waagt op Bayern München tegen FC Barcelona (dit kan trouwens ook live tijdens de wedstrijd), in elk geval veel kijkplezier toegewenst!

Gratislivestream.nl is mede mogelijk gemaakt door www.gratisgsmbijabonnement.nl, alleen de allerbeste GSM aanbiedingen voor u verzameld

Print, google bookmark, voeg toe aan favorieten, email door naar vrienden, volg ons via RSS of deel dit bericht op facebook, twitter of nujij.nl
 • Print
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • Add to favorites
 • email
 • Hyves
 • NuJIJ
 • RSS

Comments are closed.