gratis live stream Olympische tijdrit vrouwen 150x150 Gratis live stream Olympische Spelen: tijdrit vrouwen (wielrennen)Kan Marianne Vos, na haar gouden medaille tijdens de Olympische wielerwedstrijd, vandaag opnieuw een medaille pakken voor Nederland? Dat is de vraag als vanmiddag, vanaf 13.30 uur, de Olympische tijdrit voor de vrouwen wordt verreden. Volgens  Gratis live stream Olympische Spelen: tijdrit vrouwen (wielrennen)bookmaker Unibet is Marianne Vos in elk geval de vierde kanshebster op de gouden medaille. En naast Marianne Vos gaat overigens ook nog Ellen van Dijk namens Nederland van start in deze Olympische tijdrit voor de vrouwen. En het goede nieuws is, Gratislivetsream.nl zocht weer voor u uit waar deze Olympische tijdrit voor de vrouwen gratis op internet te bekijken is:

De NOS heeft een gratis live stream beschikbaar van de Olympische tijdrit voor de vrouwen. Klik hier om direct naar deze gratis live stream toe te gaan (de live stream begint om 13.30 uur). Alvast veel kijkplezier toegewenst.

Mocht u trouwens ook een gokje willen wagen op de Olympische tijdrit voor de vrouwen, doe dit dan bij Unibet. Want bij Unibet krijgt u een welkomstbonus tot 50 Euro. Bovendien profiteert u bij Unibet van hoge quoteringen. Zo zijn de quoteringen voor de Olympische tijdrit voor de vrouwen bij Unibet als volgt:

1. Winst J. Arndt: 2,80 keer uw inzet.
2. Winst E. Pooley: 4,00 keer uw inzet.
3. Winst K. Armstrong: 5,50 keer uw inzet.
4. Winst Marianne Vos: 5,50 keer uw inzet.
5. Winst L. Villumsen: 8,50 keer uw inzet.
6. Winst A. Neben: 16,00 keer uw inzet.
7. Winst Ellen van Dijk: 20,00 keer uw inzet.
8. Winst Clara Hughes: 21,00 keer uw inzet.
9. Winst E. Armitstead: 35,00 keer uw inzet.
10. Winst T. Worrack: 40,00 keer uw inzet.
11. Winst S. Gillow: 50,00 keer uw inzet.
12. Winst A. Cordon: 65,00 keer uw inzet.
13. Winst E. Fahlin: 65,00 keer uw inzet.
14. Winst E. Johanssonk: 65,00 keer uw inzet.
15. Winst I. Teutenberg: 80,00 keer uw inzet.
16. Winst L. de Vocht: 125,00 keer uw inzet.

Dus u ziet het, Unibet heeft ook voor de Olympische tijdrit voor de vrouwen de beste quoteringen. Maar of u nu wel of niet een gokje waagt op Olympische tijdrit voor de vrouwen (dit kan trouwens ook live tijdens de wedstrijd), in elk geval veel kijkplezier toegewenst!

Gratislivestream.nl is mede mogelijk gemaakt door www.DolleDwazeDeals.nl, alleen de allerbeste online aanbiedingen voor u verzameld

Print, google bookmark, voeg toe aan favorieten, email door naar vrienden, volg ons via RSS of deel dit bericht op facebook, twitter of nujij.nl
  • Print
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
  • email
  • Hyves
  • NuJIJ
  • RSS

Comments are closed.