gratis live stream fianle 200 meter sprint 150x150 Gratis live stream finale 200 meter sprint (atletiek, Olympische Spelen)Kan Nederlander Churandy Martina het Usain Bolt lastig maken tijdens de finale van de 200 meter sprint op de Olympische Spelen? Dat is de vraag als deze finale vanavond, om 21.55 uur, wordt gelopen. In de series was Churandy Martina in elk geval met een tijd van 20,17 seconden 1 honderdste van een seconde sneller als Usain Bolt. Maar Bolt ging nog niet voluit in deze series van de 200 meter sprint. Toch is de Jamaicaan onder de indruk van de Nederlander Martina. Bolt liet na afloop van de series namelijk weten: “Churandy is ontzettend snel, en hij heeft hier eerder gestaan. Hij weet wat er voor nodig is om kampioen te zijn”. Maar of Churandy Martina het Usain Bolt nou wel of niet lastig kan maken, Gratislivestream.nl zocht in elk geval voor u uit waar de finale van de 200 meter sprint op de Olympische Spelen gratis op internet te bekijken is:

De NOS heeft een gratis live stream beschikbaar van de finale van de 200 meter sprint op de Olympische Spelen. Klik hier om direct naar deze gratis live stream toe te gaan (de live stream begint om 21.50 uur). Alvast veel kijkplezier toegewenst.

Mocht u trouwens ook een  Gratis live stream finale 200 meter sprint (atletiek, Olympische Spelen)gokje willen wagen op de finale van de 200 meter sprint op de Olympische Spelen, doe dit dan bij Unibet. Want bij Unibet krijgt u een welkomstbonus tot 50 Euro. Bovendien profiteert u bij Unibet van hoge quoteringen. Zo zijn de quoteringen voor de finale van de 200 meter sprint op de Olympische Spelen bij Unibet als volgt:

1. Winst Usain Bolt: 1,15 keer uw inzet.
2. Winst Yohan blake: 5,25 keer uw inzet.
3. Winst W. Spearmon: 50,00 keer uw inzet.
4. Winst C. Lemaitre: 100,00 keer uw inzet.
5. Winst MARTINA CHURANDY: 100,00 keer uw inzet.
6. Winst A. Weir: 150,00 keer uw inzet.
7. Winst A. Jobodwana: 250,00 keer uw inzet.
8. Winst A. Quinonez: 500,00 keer uw inzet.

Dus u ziet het, Unibet heeft ook voor de finale van de 200 meter sprint op de Olympische Spelen de beste quoteringen. Maar of u nu wel of niet een gokje waagt op de finale van de 200 meter sprint op de Olympische Spelen, in elk geval veel kijkplezier toegewenst!

Gratislivestream.nl is mede mogelijk gemaakt door www.DolleDwazeDeals.nl, alleen de allerbeste online aanbiedingen voor u verzameld

Print, google bookmark, voeg toe aan favorieten, email door naar vrienden, volg ons via RSS of deel dit bericht op facebook, twitter of nujij.nl
  • Print
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
  • email
  • Hyves
  • NuJIJ
  • RSS

Comments are closed.